Vorige | Volgende
Verkocht

Mijnsherenweg 40 b KUDELSTAART

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

0297-327145

info@mantelmakelaars.nl

Omschrijving

Bouw hier uw droomhuis!! Deze markante plek aan de rand van de nieuwbouwwijk "De Rietlanden" heeft een hoekligging en is omgeven door sierwater. Op de ruime bouwkavel van 600 m² is een bouwvergunning te verkrijgen voor het bouwen van een royale vrijstaande woning met schuur of garage van 60m2. In de wijk is een brede school aanwezig verder is op korte afstand het winkelcentrum van Kudelstaart...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2012
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Bouw hier uw droomhuis!! Deze markante plek aan de rand van de nieuwbouwwijk "De Rietlanden" heeft een hoekligging en is omgeven door sierwater. Op de ruime bouwkavel van 600 m² is een bouwvergunning te verkrijgen voor het bouwen van een royale vrijstaande woning met schuur of garage van 60m2.
In de wijk is een brede school aanwezig verder is op korte afstand het winkelcentrum van Kudelstaart bereikbaar en de Westeinderplassen.

Het perceel is kadastraal uitgemeten. De afmetingen zijn circa: breedte: 20 mtr aan de achterzijde en 12 mtr aan de voorzijde en heeft een diepte van 35 mtr. De situering van de achtertuin is West.
Volgens het bestemmingsplan: 1 woning met maximale bouwdiepte 18 meter, maximum goot- en bouwhoogte respectievelijk 7 en 9 meter, maximum breedte van de woning mag maximaal 12 meter zijn afhankelijk van de afstand tot de bouwperceelgrens. Nadere informatie is te vinden op www.aalsmeer.nl onder bestemmingsplan Kudelstaart 2006-woondoeleinden lintbebouwing.


U kunt direct starten met het aanvragen van de bouwvergunning.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
601 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalsmeer
Sectie
D
Perceel
6288
Oppervlakte
600 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Aalsmeer
Sectie
D
Perceel
6598
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk

Foto's