Vorige | Volgende
Verhuurd

Witteweg 49 Aalsmeer

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

0297-327145

info@mantelmakelaars.nl

Omschrijving

Centraal gelegen moderne bedrijfsunit van circa 137 m² BVO gelegen op bedrijventerrein Zwarteweg. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote variëteit van gebruikers en is uitstekend bereikbaar ten opzichte van de Bloemenveiling, Schiphol (via N196, N231 en de nieuwe N201), en de Rijkswegen A4 en A5. Indeling: De bedrijfsruimte bestaat uit een omstreeks 2006 gerealiseerd...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
90 m²

Omschrijving

Centraal gelegen moderne bedrijfsunit van circa 137 m² BVO gelegen op bedrijventerrein Zwarteweg. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote variëteit van gebruikers en is uitstekend bereikbaar ten opzichte van de Bloemenveiling, Schiphol (via N196, N231 en de nieuwe N201), en de Rijkswegen A4 en A5.

Indeling:
De bedrijfsruimte bestaat uit een omstreeks 2006 gerealiseerd bedrijfsverzamelcomplex en is voorzien van een elektrische overheaddeur (ca. 3,50 bij 3,00 meter) en separate loopdeur met entree. De begane grond is in totaal circa 90 m² BVO groot, heeft een vrije hoogte van ca. 3,60 meter en is voorzien van een separaat toilet. De in beton uitgevoerde verdiepingsvloer is 47 m2 BVO en is thans ingericht als kantoorruimte met separate keuken. Op de verdieping is een keuken gesitueerd. Het achterste afsluitbare gedeelte van de verdieping blijft in gebruik bij de eigenaar.

Parkeergelegenheid:
Er bevindt zich één eigen parkeerplaats aan de voorzijde van het pand. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Voorzieningen:
De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van:

• c.v.-installatie ;
• krachtstroom;
• Laminaatvloer op de eerste verdieping;
• Dakkoepel.

Huurtermijn:
Uitgangspunt minimaal 1 jaar.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Ter grootte van 3 maanden huurverplichting.

BTW:
Niet van toepassing.

Servicekosten / overig:
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsleveranciers en contracten voor eventuele aanwezige installaties.

Contract:
Gebaseerd op het standaard model ROZ.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Bouwjaar:
2006.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan 'Stommeer' geldt de bestemming 'Bedrijventerrein – 1' wat aansluit bij het huidige gebruik van de ruimte.

Betalingen:
Huur per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
90 m²
In units vanaf
90 m²
Perceel
102 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalsmeer
Sectie
C
Perceel
6512
Oppervlakte
102 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's