Vorige | Volgende
Verhuurd

Zijdstraat 17 A AALSMEER

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0297-327145

info@mantelmakelaars.nl

Omschrijving

Te huur winkelruimte, tevens zeer geschikt als praktijk of kantoorruimte in het centrum van Aalsmeer. De totale oppervlakte bedraagt ca. 73 m². Frontbreedte circa 6,2 m. Indeling: winkel of kantoorruimte; spreekkamer; toiletgroep; opslag en archiefruime. De winkel is v.v. airco. Het centrum van Aalsmeer is een winkelgebied met een echt dorps karakter. De gezellige dorpskern heeft een autovrije...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
72 m²
Opp winkelruimte
72 m²

Omschrijving

Te huur winkelruimte, tevens zeer geschikt als praktijk of kantoorruimte in het centrum van Aalsmeer. De totale oppervlakte bedraagt ca. 73 m². Frontbreedte circa 6,2 m.

Indeling: winkel of kantoorruimte; spreekkamer; toiletgroep; opslag en archiefruime. De winkel is v.v. airco.

Het centrum van Aalsmeer is een winkelgebied met een echt dorps karakter. De gezellige dorpskern heeft een autovrije winkelstraat. De winkelruimte bevindt zich in de Zijdstraat waaraan momenteel veel aan veranderd wordt. Een breed winkelaanbod met o.a. Albert Heijn, Hema, Blokker en Kruidvat en diverse andere winkels zijn aanwezig. Momenteel wordt er gebouwd aan een groot complex van nieuwbouw appartementen. Voor het watertoerisme is er een haventje met aanlegsteiger.

Parkeergelegenheid is er onder andere op het Praamplein en op het Raadhuisplein. Hier gelden parkeerschijfzones en parkeren is dus gratis. Er is 1 vaste parkeerplaats vlakbij de winkel beschikbaar.

Elke vrijdagavond is het koopavond in Aalsmeer Centrum, de winkels zijn op die avond tot 21.00 uur geopend. De mogelijkheid bestaat om via de gemeente vrijstelling te krijgen voor beperkte openstelling op zon- en feestdagen. Er is een actieve winkeliersvereniging.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
72 m²
In units vanaf
72 m²
Opp winkelruimte
72 m²
In units vanaf
72 m²
Perceel
72 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming, Kamerindeling

Foto's