Vorige | Volgende
Verhuurd

Zijdstraat 26 AALSMEER

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

0297-327145

info@mantelmakelaars.nl

Omschrijving

Te huur opvallende winkelruimte met een frontbreedte van circa 10 meter gelegen op een A-locatie in het centrum van Aalsmeer. De winkelruimte heeft een hoekligging aan een fraai pleintje bij de molen. Door de hoekligging veel etalageruimte. De totale oppervlakte bedraagt ca. 90 m². Met pantry, toilet en voorzien van verlichting en winkelvloer. Het centrum van Aalsmeer is een winkelgebied met een...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
90 m²

Omschrijving

Te huur opvallende winkelruimte met een frontbreedte van circa 10 meter gelegen op een A-locatie in het centrum van Aalsmeer. De winkelruimte heeft een hoekligging aan een fraai pleintje bij de molen. Door de hoekligging veel etalageruimte. De totale oppervlakte bedraagt ca. 90 m². Met pantry, toilet en voorzien van verlichting en winkelvloer.

Het centrum van Aalsmeer is een winkelgebied met een echt dorps karakter. De gezellige dorpskern heeft autovrije winkelstraten. De winkelruimte bevindt zich in het midden van de Zijdstraat in de buurt zitten o.a. winkels als Blokker, Albert Heijn en Hema. Het centrum heeft verder een aantal horeca zaken en een passantenhaven.

Ruim voldoende parkeergelegenheid is er onder andere aan het Praamplein en aan het Raadhuisplein. Hier gelden parkeerschijfzones en parkeren is dus gratis.

Elke vrijdagavond is het koopavond in Aalsmeer Centrum, de winkels zijn op die avond tot 21.00 uur geopend. De mogelijkheid bestaat om via de gemeente vrijstelling te krijgen voor maximaal twaalf zon- en feestdagen per jaar. Er is een actieve winkeliersvereniging.

-Daghoreca en deelverhuur is mogelijk.
-De gemeente staat open voor het afgeven van een terrasvergunning
-Ruime etalage
-Dubbele ingang

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
90 m²
In units vanaf
90 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalsmeer
Sectie
G
Indexnummer
6
Perceel
5329
Oppervlakte
130 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's