Vorige | Volgende

Zijdstraat 26 Aalsmeer

Huurprijs € 875 per maand

Neem contact met ons op

0297-327145

info@mantelmakelaars.nl

Omschrijving

In het centrum van Aalsmeer ligt deze circa 45 m² winkel / praktijkruimte aan een doorloop van een leuk pleintje bij de molen. Het pand is nabij een algemene parkeergelegenheid, blauwe zone, gelegen. Direct beschikbaar. Te huur opvallende winkelruimte gelegen op een A-locatie in het centrum van Aalsmeer. De winkelruimte heeft een leuke ligging aan een doorloopstraatje naar een fraai pleintje bij de...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
45 m²

Omschrijving

In het centrum van Aalsmeer ligt deze circa 45 m² winkel / praktijkruimte aan een doorloop van een leuk pleintje bij de molen. Het pand is nabij een algemene parkeergelegenheid, blauwe zone, gelegen.

Direct beschikbaar.
Te huur opvallende winkelruimte gelegen op een A-locatie in het centrum van Aalsmeer. De winkelruimte heeft een leuke ligging aan een doorloopstraatje naar een fraai pleintje bij de molen. Door de hoekligging is de winkel goed zichtbaar. De totale oppervlakte bedraagt ca. 45 m². Met pantry en toilet. De indeling is te wijzigen door het eenvoudig verplaatsen van de scheidingswanden. Deze winkel maakt deel uit van een rijtje winkels met veel traffic. Uitermate geschikt voor een speciaalzaak of als alternatief eventueel een kantoor met etalage.

Het centrum van Aalsmeer is een winkelgebied met een echt dorps karakter. De gezellige dorpskern heeft autovrije winkelstraten. De winkelruimte bevindt zich in het midden van de Zijdstraat in de buurt zitten o.a. winkels als Blokker, Albert Heijn en Hema. Het centrum heeft verder een aantal horeca zaken en een passantenhaven.

Ruim voldoende parkeergelegenheid is er onder andere op het Praamplein en op het Raadhuisplein. Hier gelden parkeerschijfzones en parkeren is dus gratis.

Elke vrijdagavond is het koopavond in Aalsmeer Centrum, de winkels zijn op die avond tot 21.00 uur geopend. De mogelijkheid bestaat om via de gemeente vrijstelling te krijgen voor maximaal twaalf zon- en feestdagen per jaar. Er is een actieve winkeliersvereniging.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
45 m²
In units vanaf
45 m²
Perceel
45 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalsmeer
Sectie
G
Perceel
5329
Oppervlakte
45 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's