Vorige | Volgende

Zijdstraat 64 +64A AALSMEER

Vraagprijs € 465.000 k.k.

Neem contact met ons op

0297-327145

info@mantelmakelaars.nl

Omschrijving

Dit karakteristieke pand maakt deel uit van het pand "De tweeling"; een winkel en appartement gelegen in het centrum van Aalsmeer. De monumentale voorgevel van de woning benadrukt het oude dorpse karakter. De ligging van dit pand in het begin van de Zijdstraat staat bekend als een levendig stuk, hier kan men terecht voor de dagelijkse boodschappen, zoals de bakker en de slager, maar ook voor de...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
90 m²

Omschrijving

Dit karakteristieke pand maakt deel uit van het pand "De tweeling"; een winkel en appartement gelegen in het centrum van Aalsmeer. De monumentale voorgevel van de woning benadrukt het oude dorpse karakter. De ligging van dit pand in het begin van de Zijdstraat staat bekend als een levendig stuk, hier kan men terecht voor de dagelijkse boodschappen, zoals de bakker en de slager, maar ook voor de dagelijkse verzorging zijn er diverse winkels aanwezig.

De indeling van dit pand beneden is als volgt;
Entree met niet alleen een toegang naar de winkel maar ook een trapopgang naar het boven gelegen appartement.
Via de entree komt u in een grote langwerpige ruimte waar meer dan voldoende presenteer mogelijkheden zijn. Halverwege de winkel staat nu een toonbank, met daarachter een kleine pantry en een ruimte voor opslag. De aangebouwde serre (4,80x4,88) biedt veel lichtinval, waar het ook mogelijk is om het een en ander te presenteren.

Achter de serre is nog een opslagmogelijkheid aanwezig, deze ken indien wenselijk ook weer bij de winkelruimte getrokken worden.

Het verhuurde bovengelegen appartement biedt ongeveer 60m2 woonoppervlakte en bestaat uit een woonkamer aan de voorzijde, gesloten keuken, slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en toilet.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Perceel
160 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalsmeer
Sectie
G
Perceel
5567
Oppervlakte
160 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's