Vorige | Volgende
Verhuurd

Aalsmeerderweg 47 AALSMEER

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

0297-327145

info@mantelmakelaars.nl

Omschrijving

Nieuwe ruim opgezette opslagunit, 35 m2 begane grond en 35 m2 verdieping, midden in de Randstad en uitstekend bereikbaar! Ruimte is schaars, vooral in de Randstad. Storage Center Aalsmeer biedt de perfecte oplossing. Het complex is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Daarnaast is het ruim opgezet. Unit E 10 heeft een vloeroppervlakte van 2 x 35 m2 bvo, totaal liefst 8 meter hoog. Overheaddeur...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
35 m²

Omschrijving

Nieuwe ruim opgezette opslagunit, 35 m2 begane grond en 35 m2 verdieping, midden in de Randstad en uitstekend bereikbaar!

Ruimte is schaars, vooral in de Randstad. Storage Center Aalsmeer biedt de perfecte oplossing. Het complex is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Daarnaast is het ruim opgezet.

Unit E 10 heeft een vloeroppervlakte van 2 x 35 m2 bvo, totaal liefst 8 meter hoog. Overheaddeur en loopdeur, elektra, verlichting en aansluiting voor water en afvoer. Tussen de units is voldoende ruimte om te manoeuvreren. Kortom, of u nu een ondernemer bent die zijn (winkel)voorraad wil opslaan, of een particulier die op zoek is naar een plek voor de caravan, oldtimer of waardevolle huisraad, Storage Center Aalsmeer biedt altijd voldoende ruimte.

De begane grond vloer is van gewapend beton en is geschikt voor een belasting tot 1.500 kg/m², waardoor de opslagmogelijkheden nagenoeg ongelimiteerd zijn. De verdiepingsvloer heeft een maximale vloerbelasting van 500 kg/m2

• Er zijn in een gemeenschappelijke ruimte flex-werkplekken beschikbaar, toiletten en een koffiecorner
• Volledig gebruik van de faciliteiten

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
35 m²
In units vanaf
35 m²
Perceel
1 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalsmeer
Sectie
b
Perceel
5760
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's