Vorige | Volgende
Onder optie

Hornweg 242 Aalsmeer

Deze woning is onder optie

Neem contact met ons op

0297-327145

info@mantelmakelaars.nl

Omschrijving

Wilt u zelf uw droomhuis bouwen in een fijne woonomgeving in Aalsmeer? Dan heeft u hier uw bouwkavel gevonden! Deze bouwkavel gelegen aan de Hornweg, heeft een grootte van ca. 1000 m2. Hier mag een vrijstaand woonhuis gebouwd worden met een breedte van 12 meter en een diepte van maximaal 18 meter. Ook een bijgebouw is mogelijk van maximaal 60 m2. De kavel is gelegen aan de rand van Nieuw-Oosteinde,...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2019
Ligging
Aan rustige weg

Omschrijving

Wilt u zelf uw droomhuis bouwen in een fijne woonomgeving in Aalsmeer? Dan heeft u hier uw bouwkavel gevonden! Deze bouwkavel gelegen aan de Hornweg, heeft een grootte van ca. 1000 m2. Hier mag een vrijstaand woonhuis gebouwd worden met een breedte van 12 meter en een diepte van maximaal 18 meter. Ook een bijgebouw is mogelijk van maximaal 60 m2.

De kavel is gelegen aan de rand van Nieuw-Oosteinde, een levendige woonwijk met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, een gezondheidscentrum en een brede basisschool. Daarnaast is de ligging ideaal; binnen enkele autominuten bent u op de A9 of A4 richting Amsterdam of Den Haag. In 't Stadshart van Amstelveen kan er overdekt naar alle hartenlust gewinkeld worden en voor de nodige sportiviteit of ontspanning ligt het Amsterdamse Bos om de hoek!

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalsmeer
Sectie
B
Perceel
9806
Oppervlakte
1000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden