Vorige | Volgende

Schinkeldijkje 16 - W Aalsmeer

Huurprijs € 1.350 per maand

Neem contact met ons op

0297-327145

info@mantelmakelaars.nl

Omschrijving

Kleinschalige bedrijfsunit gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos, op de grens van Amstelveen en Aalsmeer. Zowel de bedrijfsruimte op de begane grond als de kantoorruimte op de verdiepingsvloer is in een zeer nette staat en direct te gebruiken. OPLEVERINGSNIVEAU De ruimte is voorzien van: - Moderne opslagruimte met overheaddeur; - Toilet op de begane grond en eerste verdieping; - Zelfstandige...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
180 m²

Omschrijving

Kleinschalige bedrijfsunit gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos, op de grens van Amstelveen en Aalsmeer. Zowel de bedrijfsruimte op de begane grond als de kantoorruimte op de verdiepingsvloer is in een zeer nette staat en direct te gebruiken.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte is voorzien van:
- Moderne opslagruimte met overheaddeur;
- Toilet op de begane grond en eerste verdieping;
- Zelfstandige entree met afgesloten trapportaal naar de eerste verdieping;
- Pantry op de eerste verdieping;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen op de eerste verdieping;
- Airco-unit op de eerste verdieping;
- C.v.-installatie;
- Volledige betonconstructie;
- Alarm mogelijkheid.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
De ruimte is in totaal ca. 180 m², verdeeld over de begane grond (ca. 90 m²) en eerste verdieping (ca. 90 m²).

BEREIKBAARHEID
Via de N231, afslag Aalsmeer en de Beneluxbaan/Van der Hooplaan, is het object uitstekend bereikbaar met eigen vervoer richting de A9. Luchthaven Schiphol is binnen 15 minuten te bereiken. Op ca. 100 meter loopafstand is zowel buslijn 171 naar Amsterdam Bijlmer ArenA, als buslijn 199 gelegen, welke in directe verbinding staan met Schiphol. De halte van de sneltram 51 bevindt zich eveneens op loopafstand.

PARKEREN
Direct voor de bedrijfsunit zijn 2 parkeerplaatsen. Op loopafstand is parkeerplaats Bosrandweg gelegen alwaar gratis geparkeerd kan worden.

SERVICEKOSTEN
€ 60,- per maand, te vermeerderen met BTW, onder meer ten behoeve van onderhoud van de aanwezige installaties, overheaddeur, glasbewassing en onderhoud buitenterrein.

HUURTERMIJN
In nader overleg.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks conform de reeks consumentenprijsindexcijfer op basis van alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 60 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
180 m²
In units vanaf
180 m²
Perceel
90 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalsmeer
Sectie
B
Perceel
6746
Oppervlakte
80 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's