Het verkopen van een huis is een spannend proces. De vragen die u het meest bezighouden, zijn hoogstwaarschijnlijk de volgende:

Hoe lang duurt het voordat mijn huis verkocht zal zijn?
Wat wordt de uiteindelijke opbrengst?

Het antwoord op deze vragen is niet zomaar te geven. Daarvoor is het nodig dat wij uw achterliggende motivatie en urgentie kennen. Voorbeeld: als u in Groningen woont en in Maastricht een nieuwe baan heeft aanvaard over drie maanden, heeft u beslist een urgente behoefte om snel een koper te vinden. Anders is het als u in dezelfde woonplaats blijft wonen en een nieuwbouwwoning hebt gekocht, die nog gebouwd moet worden. Dan wilt u ook snel een koper, maar u bent flexibeler omdat u meer tijd tot uw beschikking heeft.

Over het algemeen kennen de meeste verkopers van woningen min of meer dezelfde behoeften:

  1. De maximale opbrengst voor de woning realiseren
  2. Verkopen binnen de gewenste termijn
  3. Geen zorgen of problemen achteraf

Hoe kan Mantel Makelaars u hierbij helpen?

Ten eerste door het vaststellen van de juiste vraagprijs. Het vragen van een te hoge prijs zal geen belangstelling genereren. In deze tijden worden huizen die goed geprijsd zijn het beste verkocht en ligt de vraagprijs en uiteindelijke verkoopprijs dicht bij elkaar.

Mantel Makelaars bepaalt de juiste vraagprijs voor uw woning op basis van een zogenaamde Markt Analyse. Er wordt gekeken naar vergelijkbare woningen die onlangs in uw buurt zijn verkocht en ook naar woningen die nu te koop staan, objecten die dus met uw woning concurreren. Verder wordt rekening gehouden met economische factoren, omgeving, perceelgrootte, bestemmingsplan, bouwkundige staat etc.

Door het plaatsen van het opvallende Mantel Makelaars tuinbord.

Door het te hulp laten schieten van buren en andere omwonenden via omwonende mailing en sociale media. Meer dan eens blijken zij iemand te kennen die graag in uw huis of in de buurt zou willen wonen.

Door mee te doen aan de verschillende open huizenroutes die wij voor u organiseren waaronder de landelijke NVM Open Huizen Route en de regionale MVA Open Huizen Route om uw huis aan de markt te presenteren en iedereen de gelegenheid te geven om te komen kijken.

Kortom... reden genoeg om Mantel Makelaars in te schakelen!

Wilt u een uitgebreide presentatie van onze dienstverlening en een gratis waardebepaling van uw woning vul dan onderstaand vragenformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.